Anasayfa Haberler HERO MOTOR, 100 MİLYONUNCU ARACINI ÜRETTİ.
Menu

HERO MOTOR, 100 MİLYONUNCU ARACINI ÜRETTİ.

HERO MOTOR, 100 MİLYONUNCU ARACINI ÜRETTİ

HEDEFİMİZ “ULAŞIMDA GELECEĞİ KURMAK” VİZYONUYLA YENİ BAŞARILAR YAKALAMAK

GELECEK 5 YIL BOYUNCA HER YIL 10 YENİ ÜRÜN VE PREMİUM MOTOR LANSMANI YAPILACAK

HERO, TÜRKİYE ORTAĞI SOYSALLAR GRUP İLE BİRLİKTE DAHA ÇOK BÜYÜYECEK

“Hero Motor, dünya çapında milyonlarca kişinin hedeflerine ulaşmasında en ön safta yer aldı ve bu başarı, gelişen mühendislik, operasyonel kabiliyetler ve sürdürülebilir uygulamaların sayesinde gerçekleşti. Bizimle birlikte büyüyen, güven ve inanç üzerine inşa edilmiş küresel ekosistemimizin de bu başarıda katkısı çok önemlidir. En önemli motivasyon kaynağımız ise Hero Motor’a sevgi ve inançla bağlanan kullanıcılarımızdır.

"Bu önemli olay, aynı zamanda Hindistan'daki yetenekli ekibimizin ve Hero’nun Marka cazibesinin de bir kanıtıdır. Hindistan’da gerçekleştirdiğimiz bu başarı, bütün dünyada çeşitli coğrafyalar, demografik özellikler ve toplumlar tarafından tercih edildiğimizin de göstergesidir.

"Büyüme yolculuğumuza devam edeceğiz. “Ulaşımda geleceği kurmak” Vizyonumuza uygun olarak, önümüzdeki beş yıl içinde küresel operasyonlarımızı genişletmenin yanı sıra yeni motorlar üretmeye de devam edeceğiz. Ayrıca Ar-Ge'ye yatırım yapmaya ve yeni ulaşım çözümlerine odaklanmaya devam edeceğiz. "

Dr. Pawan Munjal,

Yön. Kur. Bşk. & CEO, Hero MotoCorp

Dünyanın en büyük motosiklet ve scooter üreticisi olan Hero MotoCorp, 100 Milyonuncu aracını üreterek çok önemli bir kilometre taşını da aşmış oldu.

100 milyonuncu araç olan Xtreme 160R’ın üretimi, Hindistan'ın kuzeyindeki Uttarakhand eyaletindeki Haridwar'da bulunan Şirketin üretim tesisinde gerçekleşti.

#100MillionHeroes etkinliğine aşağıdaki bağlantıya tıklayarak ulaşabilirsiniz -

http://100million.heromotocorp.com/

Bu aynı zamanda Hero MotoCorp'un dünyanın en büyük iki tekerlekli araç üreticisi unvanını koruduğu 20. yıl.

50 milyonu son 7 yılda olmak üzere, toplamda 100 milyon araçüretme başarısını en kısa sürede gerçekleştiren kuruluşlardan biri olduk.

Sürdürülebilir Büyümeye odaklanan Hero MotoCorp, dünya çapında değer yaratıyor ve satış, Ar-Ge ve üretim ekosistemleriyle ekonomik bir çarpan görevi görüyor. Ayrıca faaliyet gösterdiği toplumların ilerlemesi için de sürekli çalışıyor..

Dr. Pawan Munjal, Şirketin Delhi Ulusal Başkent Bölgesi'nde (NCR) bulunan Gurugram'daki üretim tesisinde altı özel araç modelini tanıttı. Bu altı model, Şubat 2021'den itibaren satışa çıkacak olan Splendor +, Xtreme 160R, Passion Pro, Glamour, Destini 125, Maestro Edge 110 modelleridir.

Kullanıcılar, bayiler, distribütörler, yatırımcılar, tedarikçiler, çalışanlar ve medyayı içeren küresel bir topluluğa hitap eden Dr. Munjal, Hero MotoCorp'un önümüzdeki beş yıl için planlarını ve vizyonunu da özetledi.

Bu süre zarfında şirket, liderlik konumunu daha da sağlamlaştırmayı, küresel operasyonlarını genişletmeyi, heyecan verici ürünleri piyasaya sürmeyi ve ayrıca yenilikçi ürün konseptleri üzerinde çalışmayı hedefleyecektir.

Önümüzdeki beş yıllık planın bir parçası olarak Hero MotoCorp, her yıl varyantlar, yenilemeler ve yükseltmeler dahil olmak üzere 10'dan fazla yeni ürünü tanıtacaktır.

Hero MotoCorp, Hindistan dışındaki pazarlar için de agresif bir büyüme hedefine sahip. Bu pazarlarda faaliyetlerini büyütmeye devam edecek ve ayrıca yeni coğrafyalarda kilit pazarlara girmeyi hedefleyecektir.

Hero MotoCorp, çevreci tesisleri ve yakıt tasarruflu ürünleriyle karbon ayak izini azaltmaya devam edecek. Ayrıca şirket hem dahili programları aracılığıyla hem de daha geniş dış ekosistemleri destekleyerek yeni mobilite çözümlerinin yayılması için çalışmaya devam edecektir.

Hero MotoCorp, 2014 yılında  Türkiye’deki tek yetkili distribütör olan Soysallar Group ile Türkiye'de faaliyetlerine başlamıştır. Şirket, 100 bayi, 250 servis dahil olmak üzere 350'den fazla noktadan oluşan ve hızla büyüyen bir hizmet ağıyla kullanıcılarına hizmet etmektedir.

Hero MotoCorp’un Türkiye’deki ürünleri Dash 110, Dash 125, Duet 110, Duet 125, Pleasure Plus, XPulse 200, XPulse 200T ve Hunk 200’den oluşan geniş ve kapsamlı bir yelpazeden oluşmaktadır.

Elde edilen başarı hakkında konuşan Hero Motor Türkiye Genel Müdürü Yusuf Soysal, “Hero MotoCorp ile ortak olmaktan gurur duyuyoruz. Bu büyük bir başarı ve 100 milyonuncu aracın üretimine katkıda bulunduğumuz için son derece mutluyuz. Hero’nun kapsamlı ürün yelpazesi ve birinci sınıf hizmetleriyle, Türkiye’deki motosiklet kullanıcılarına kaliteli bir deneyim sunacağımızdan eminiz. " sözleriyle fikirlerini paylaştı.

100 Milyona Giden Yol

• 1994 – 1 Milyon

• 2001 - 5 Milyon

• 2004 - 10 Milyon

• 2008 - 25 Milyon

• 2013 - 50 Milyon

• 2017 - 75 Milyon

• 2021 - 100 Milyon

Hero MotoCorp Ltd. Hakkında:

Yeni Delhi (Hindistan) merkezli Hero MotoCorp Ltd.,dünyanın en büyük motosiklet ve scooter üreticisidir. Son 20 yıldır üst üste yılın en çok motosiklet ve scooter satan üreticisi olarak gıptayla bakılan Hero MotoCorp, başlangıçdan bu yana toplamda 100 milyonun üzerinde motosiklet ve scooter satmıştır. Hero MotoCorp şu anda ürünlerini Asya, Afrika, Orta Doğu, Güney ve Orta Amerika'da 40'tan fazla ülkede satmaktadır. Hero MotoCorp, 6 tanesi Hindistan'da ve diğerleri Kolombiya ve Bangladeş'te olmak üzere 8 ileri teknoloji üretim tesisine sahiptir. Hero MotoCorp, Hindistan'ın kuzeyindeki Rajasthan eyaletinde İnovasyon ve Teknoloji Merkezi (CIT) ve Hero Tech Center Almanya GmBH olmak üzere birinci sınıf, son teknoloji Ar-Ge tesislerine sahiptir. Hero MotoCorp, Futbol, ​​Çim Hokeyi, Kriket, Golf ve Motor Sporları dahil olmak üzere birçok spor dalının en büyük kurumsal destekçilerinden biridir ve Dünya çapında en iyi golfçü olarak bilinen Tiger Woods, Hero’nun sponsorluğunda turnuvalara katılmaktadır.

************

Daha fazla bilgi için:

Lütfen ziyaret edin:

www.heromotor.com.tr | FB: @ HeroMotorTurkiye |  IG: @HeroMotorTurkiye